Takaisin artikkeleihin

Katso tallenne: Parempien päätöksien vuosi 2021

 

Proof Advisoryn webinaarin "Parempien päätöksien vuosi 2021" tallenne kertoo 1,5 tunnin aikana mitkä ovat päätösmuodon hyödyt kaupallisen menestyksen luomisessa, ja mitkä neljä todistetta tarvitaan oikeiden päätöksien tekemiseksi. Puhujina ovat Proofin kokeneet neuvonantajat. Voit ladata webinaarin esitysmateriaalin käyttöösi täältä.

Ihmisymmärryksen asiantuntija Johanna Toivonen avaa kertomalla asiakasnäkemyksen merkityksestä osiossa "Proof of Customer".

Strategiakonsultoinnin ja digitaalisen liiketoiminnan kehityksen moniottelija Tommi Pelkonen jatkaa puolestaan markkinamahdollisuuksien tunnistamisen menetelmistä otsikolla "Proof of Opportunity".

Kun oikeat asiakkaat ja kohdemarkkinat on tunnistettu, tuote tai palvelu on muotoiltava valmiiksi kaupalliseksi konseptiksi. Brändäyksen ja kilpailuedun kiteyttämisen guru Petri Uusitalo avaa tämän prosessin osiossaan "Proof of Concept".

Kaupallisen menestyksen viimeinen, muttei vähäisin tekijä on oikean liiketoimintamallin löytäminen. "Proof of Business Model"-aiheesta puhuu Topi Lintukangas, jolla on pitkä kokemus suomalaisten menestysyrityksien kaupallisissa johtotehtävissä.

Webinaaria hostaavat juontaja Johanna Storck ja Proofin toimitusjohtaja Lassi Kurkijärvi.

Laajemman päätösmuotoilun perusteista kertovan oppaan voit ladata käyttöösi täältä.

Lataa webinaarin  materiaali käyttöösi